Guida e Çmimeve

zgjidhni paketën që ju përshtatet më shumë

Papion I

duke filluar nga:

15€
+TVSH

për përdorues në muaj

 • 3-5 përdorues

 • 5€ përdoruesi / faturim vjetor

 • 6€ përdoruesi / faturim mujor

 • përdorim desktop

 • Papion II

  duke filluar nga:

  24€
  +TVSH

  për përdorues në muaj

 • 6-10 përdorues

 • 4€ përdoruesi / faturim vjetor

 • 5€ përdoruesi / faturim mujor

 • përdorim desktop

 • +1€ për Mobile App

 • Papion III

  duke filluar nga:

  33€
  +TVSH

  për përdorues në muaj

 • 11-17 përdorues

 • 3€ përdoruesi / faturim vjetor

 • 4€ përdoruesi / faturim mujor

 • përdorim desktop

 • +1€ për Mobile App

 • Papion +

  Papion i personalizuar

 • Për firma të mëdha me nevoja të

 • brendeshme të menaxhimit të

 • punonjësve, projekteve dhe

 • burimeve njerëzore